Antena 3 Politică Ponta, despre Cristiana Anghel: Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti

Ponta, despre Cristiana Anghel: Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti

11 Apr 2013   •   21:06
Ponta, despre Cristiana Anghel: Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti
Sursa foto: Foto: Agerpres

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, joi, de jurnalişti, cum apreciază discursul senatoarei PC Cristiana Anghel, care afirma că USL a minţit mai mult decât PDL, el precizând: "Strict în cazul doamnei, m-am gândit la un singur lucru: că pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti", informează Mediafax.
   
"Nu, nu, să nu exagerăm. Strict în cazul doamnei, m-am gândit la un singur lucru: că pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti", a spus Ponta.
   
El a spus că nu are nimic să îşi reproşeze în legătură cu declaraţiile Cristianei Anghel.
   
În cadrul conferinţei de alegeri a PSD Bucureşti, la care a participat şi Victor Ponta, senatoarea PSD Gabriela Firea a criticat discursul Cristianei Anghel.
   
Senatoarea Cristiana Anghel răspunde acuzaţiilor: Nu stau ilegal în cămin. Aş fi înţeles să se isterizeze dacă ocupam o casă a RA-APPS-ului

Senatorul USL Cristiana Anghel, învăţătoarea care a făcut greva foamei, s-a arătat extrem de dezamagită de faptul că alianţa din care face parte nu-şi respectă promisiunile electorale de a ajuta categoriile de oameni cărora le-a promis ajutor.
   
"Într-un interviu, parlamentarul spune că nu s-a rezolvat nici problema pensiilor, nici a bolnavilor de cancer care nu au medicamente: "(...)am minţit şi nu ne ţinem de cuvânt! Suntem mai rău decât pedeliştii! Măcar ăia nu au spus că vor face nişte lucruri. Noi am zis că le facem şi le uităm. Găsim scuza iar cu criza. Dar dă-o Doamne iartă-mă de criză! Când ai făcut programul de guvernare nu ştiai că e criză?", a spus senatorul.
   

×
Subiecte în articol: Victor Ponta

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close