Ponta, despre demisia lui Antonescu de la şefia Senatului: S-a sinucis!

de A.M.P    |    04 Mar 2014   •   18:02
Ponta, despre demisia lui Antonescu de la şefia Senatului: S-a sinucis! Foto: Agerpres

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD,  a comentat scurt demisia liderului PNL, Crin Antonescu, de la conducerea Senatului, spunând: "S-a sinucis!".
   
Crin Antonescu a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte al Senatului, declaraţia fiind făcută în plenul Parlamentului, la şedinţa în care se dezbate validarea noului Guvern Ponta.
   
"Dragi colegi, eu demisionez din funcţia de preşedinte al Senatului", a anunţat Crin Antonescu în plen, ca urmare a unui schimb de replici cu premierul Victor Ponta.

Victor Ponta a afirmat, în plenul Parlamentului, că Uniunea Social Liberală există încă, "sub diverse forme", cea mai vizibilă fiind aceea a celor doi preşedinţi ai Camerelor, Valeriu Zgonea şi Crin Antonescu, care au fost votaţi în cadrul USL.

Ca răspuns, Crin Antonescu i-a cerut premierului Victor Ponta să îşi prezinte împreună demisiile, având în vedere că acestea au fost obţinute prin intermediul USL.
   
După anunţul demisiei din funcţia de preşedinte al Senatului, Crin Antonescu a părăsit prezidiul şi a ocupat un loc în sala de plen.
   

Parteneri
x close