Antena 3 CNN Politică Ponta, despre înțelegerea politică dintre UDMR şi Liviu Dragnea

Ponta, despre înțelegerea politică dintre UDMR şi Liviu Dragnea

Ponta, despre înțelegerea politică dintre UDMR şi Liviu Dragnea
26 Iun 2018   •   14:16

Deputatul Victor Ponta a declarat marţi că UDMR şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, au făcut "o înţelegere politică asimetrică", în care cele două partide câştigă, iar România rămâne cu Guvernul Dăncilă.

"Iată o înţelegere politică asimetrică: 1. UDMR a obţinut ceea ce alegătorii săi îşi doresc - foarte normal pentru un partid şi de înţeles; 2. Liviu Dragnea a obţinut salvarea Guvernului Dăncilă la moţiunea de cenzură de mâine (plus bonus - voturi pentru modificarea legii care să permită prezenţa în Guvern a celor condamnaţi penal) - foarte normal pentru Liviu Dragnea şi de înţeles. Întrebarea este ce au obţinut alegătorii PSD? Dar parlamentarii PSD din Ardeal? Unde scrie în faimosul 'Program de Guvernare' că se va adopta acest lucru? Ce a câştigat România este însă clar: rămânem cu Guvernul Dăncilă!", a scris Ponta pe Facebook.

Victor Ponta face trimitere la un articol din presă în care se spune că PSD a acceptat introducerea în legislaţie a unor prevederi noi care extind folosirea limbii materne a minorităţilor în administraţia publică.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Victor Ponta UDMR Liviu Dragnea
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close