Antena 3 CNN Politică Ponta, despre lansarea ACL: Pentru că Băsescu nu a putut fi prezent, l-a trimis pe Iohannis

Ponta, despre lansarea ACL: Pentru că Băsescu nu a putut fi prezent, l-a trimis pe Iohannis

Ponta, despre lansarea ACL: Pentru că Băsescu nu a putut fi prezent, l-a trimis pe Iohannis
de M.T.    |    29 Sep 2014   •   17:41

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că evenimentele politice organizate de ACL şi PMP la sfârşitul săptămânii trecute i-au amintit de anul 2012, comentând că din cauză că preşedintele Traian Băsescu nu a putut fi prezent în Piaţa Victoriei, în faţa Guvernului, l-a trimis pe Klaus Iohannis.

Ponta a fost întrebat cum vede acuzaţiile ce i-au fost aduse cu ocazia lansărilor la prezidenţiale ale lui Klaus Iohannis şi Elena Udrea şi comparaţiile cu Nicolae Ceauşescu.

„Toate jignirile şi criticile din partea domnului Băsescu, domnului Iohannis, doamnei Udrea, doamnei Macovei le consider normale. Asta au făcut în ultimii zece ani, asta vor face în continuare. Să nu credeţi că vor face altceva, inclusiv ipocriziile”, a spus premierul.

„Ştiu că acum o săptămână era mare supărare la dânşii că am blocat Bucureştiul, că am fost la Arena Naţională. În schimb, ei când chiar au blocat, nu a mai fost nimic de acest gen”, a continuat Victor Ponta.

„Încă o dată, eu am văzut în aceşti 10 ani la Traian Băsescu şi minciuna directă pe care o văd mai departe la doamna Udrea, domnul Iohannis, doamna Macovei, am văzut şi ipocrizia pe care o văd la doamna Udrea, domnul Iohannis, doamna Macovei, am văzut şi tendinţa de scandal continuu. După cum aţi văzut, eu nu mă refer la dânşii, îmi văd de programul meu prezidenţial”, a mai precizat Ponta.

Premierul a mai declarat că lansarea de sâmbătă organizată de ACL pentru Klaus Iohannis i-a adus aminte de anul 2012, văzându-i pe Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur şi Gheorghe Falcă: „Traian Băsescu, neputând fi prezent, l-a trimis pe Klaus Iohannis”.

„Deci, exact 2012. Totuşi, cred că oamenii vor o schimbare fundamentală şi eu sunt gata să ofer acea schimbare”, a încheiat Ponta.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close