Antena 3 CNN Politică Ponta, despre moratoriul propus de Băsescu: Dacă PDL înţelege mesajul, există susţinere

Ponta, despre moratoriul propus de Băsescu: Dacă PDL înţelege mesajul, există susţinere

Ponta, despre moratoriul propus de Băsescu: Dacă PDL înţelege mesajul, există susţinere
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Noi 2010   •   15:49

Reacţiile Opoziţiei la mesajul adresat marţi în Parlament de preşedintele Traian Băsescu nu au întârziat să apară. Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat că PSD este pregătit să revină la lucrări în Parlament cât timp are un partener care nu fură. Ponta a ţinut să precizeze că legile sunt făcute pentru românia şi nu pentru Fondul Monetar Internaţional.

"Important este ca mesajul lui Traian Băsescu să fie receptat de cei de la Putere. (...) Dacă PDL înţelege mesajul, atunci există susţinere din partea PSD pentru acest moratoriu", a declarat Victor Ponta.

"Suntem pregătiţi să revenim la lucrări în Parlament, cât timp avem un partener care nu fură. (...) Nu noi am oprit dialogul cu cei de la Putere, ei au dovedit că sunt incmpetenţi", a mai spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, în plenul Parlamentului, că propune forţelor politice un moratoriu pentru deblocarea activităţii Parlamentului. Şeful statului a precizat că sunt necesare acţiuni ferme şi consecvente la nivelul Guvernului şi Legislativului în următoarele 30-45 de zile.

V. Ponta: Legile le facem pentru România, nu pentru FMI


×
Subiecte în articol: Victor Ponta parlament PSD pdl
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close