Antena 3 CNN Politică Ponta, despre numirea în funcţie a lui Diaconescu: Trădătorii plecaţi din USL mai primesc un ciolan

Ponta, despre numirea în funcţie a lui Diaconescu: Trădătorii plecaţi din USL mai primesc un ciolan

Ponta, despre numirea în funcţie a lui Diaconescu: Trădătorii plecaţi din USL mai primesc un ciolan
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Ian 2012   •   16:19

Demiterea ministrului de Externe Teodor Baconschi şi numirea în funcţie a lui Cristian Diaconescu nu are nicio legătură cu prestaţia sa lamentabilă în fruntea ministerului, ci este vorba despre "un târg prin care trădătorii plecaţi din USL mai primesc un ciolan", a declarat, la Iaşi, liderul PSD Victor Ponta, informează Mediafax.

"Schimbarea lui Baconschi nu are nicio legătură cu prestaţia sa lamentabilă la minister. Este un târg prin care trădătorii plecaţi din partidele noastre mai primesc un ciolan. Puterea a dat o şpagă trădătorilor, o mită celor care susţin Guvernul", a spus Victor Ponta.
   
Preşedintele PSD consideră că prin demiterea lui Teodor Baconschi puterea mai dă o palmă unui tehnocrat, adăugând că dacă la Ministerul de Externe ar fi numit Bogdan Aurescu, opoziţia nu ar avea ce să comenteze.
   
La rândul său, Crin Antonescu, a spus că Baconschi a fost un ministru de Externe "nesemnificativ" şi că e penibil ca premierul Emil Boc să demită un ministru pentru un text scris de acesta pe blog în urmă cu o săptămână.
   
"Baconschi a fost o slugă de mâna a doua a PDL şi nu s-a ocupat de ceva serios în politica noastră externă. S-a distins prin proiectul aducerii unui milion de voturi din străinătate pentru PDL. A făcut tumbe în faţa Elenei Udrea şi a fost zvârlit pe uşă afară", a declarat Crin Antonescu.
   
Teodor Baconschi a fost revocat din funcţia de ministru al Afacerilor Externe, pentru declaraţiile susţinute de acesta la adresa protestatarilor, a anunţat, luni, în Parlament premierul Emil Boc.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close