Antena 3 Politică Ponta, despre o eventuală alianţă între PDL şi PP-DD: Cine se aseamănă se adună

Ponta, despre o eventuală alianţă între PDL şi PP-DD: Cine se aseamănă se adună

de Antena3.ro    |    15 Sep 2012   •   18:52
Ponta, despre o eventuală alianţă între PDL şi PP-DD: Cine se aseamănă se adună Foto: Mediafax

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Murighiol, referitor la o eventuală alianţă între PDL şi PP-DD, că "cine se aseamănă se adună".
   
Întrebat despre declaraţiile făcute de preşedintele PDL, Vasile Blaga, despre o posibilă alianţă cu PP-DD după alegeri, în urma unor discuţii şi în funcţie de rezultatele de la parlamentare, Ponta a spus: "Cine se asemănă se adună", informează Mediafax.
   
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, le-a spus, sâmbătă, tinerilor democrat-liberali reuniţi la Eforie-Nord, că PDL nu exclude discuţii politice, după alegeri, cu PP-DD, în funcţe de rezultatul obţinut de această formaţiune, dar a garantat că el nu va merge la televiziunea lui Dan Diaconescu.
   
Blaga a fost întrebat de un tânăr democrat-liberal dacă ar fi dispus să facă o alianţă cu PP-DD.
   
"PDL nu stabileşte dacă un partid este democratic sau nu. Electoratul (stabileşte, n.r.). Nu o să mă vedeţi, în schimb, la televiziuna partidului respectiv. Asta vă garantez. Dar discuţii politice sunt absolut necesare după ce fiecare construcţie politică, după alegeri, ştie câte oale are în traistă, câte mandate. Să vedem şi programul respectivului partid şi să nu spunem niciodată, dacă electoratul a decis că acest partid merită să intre în Parlament. Electoratul decide", a spus Blaga.
   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close