Antena 3 CNN Politică Ponta despre PRU: Eu nu pot să joc la două echipe

Ponta despre PRU: Eu nu pot să joc la două echipe

Ponta despre PRU: Eu nu pot să joc la două echipe
Sursa foto: foto: Agerpres
20 Sep 2016   •   00:05

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni seara, că va munci alături de social-democraţi pentru ca PSD să obţină un scor cât mai mare la alegerile parlamentare, reiterând faptul că s-a împăcat cu preşedintele partidului, Liviu Dragnea, iar în privinţa PRU nu va juca "la două echipe", potrivit Agerpres.

'Eu vreau să ajut PSD să facă un scor atât de mare, încât împreună cu ALDE şi, eventual, cu un alt partid mai mic, să aibă o majoritate confortabilă, să guverneze', a spus Victor Ponta într-o emisiune TV.

Întrebat dacă va ajuta şi PRU, Ponta a precizat că el nu poate 'să joace la două echipe', menţionând că evoluţia în sondaje a acestui partid nu i se datorează.

'Eu nu pot să joc la două echipe. Eu joc la PSD. Am spus şi spun în continuare că e nevoie de un partid naţionalist, dar nu extremist. (...) Eu rămân la PSD, dar înseamnă că ei (PRU, n.r.) au crescut la 3% sau 4%, cât sunt, nu datorită mie, ci datorită faptului că sunt activi, că există', a explicat Victor Ponta.

El a apreciat că PRU şi-a găsit 'o nişă' în viaţa politică, în condiţiile în care în România nu ar mai exista alte partide naţionaliste.

Fostul premier a mai spus că nu ştie câte dintre partidele mici vor reuşi să treacă pragul electoral de 5%, menţionând însă că nu şi-ar dori ca PMP să ajungă în Parlament.

'Sincer, mi-aş dori ca domnul Băsescu să nu mai intre în Parlament, că parcă-i aşa, parcă-i un coşmar: iar te culci, iar îl vezi, nu mai scapă lumea de el. (...) Au făcut multe rele Iohannis şi Cioloş, dar le mai trebuie vreo 20 de ani ca să facă câte a făcut Băsescu. (...) E lider mondial', a mai comentat Victor Ponta.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close