Antena 3 CNN Politică Ponta despre renunţarea PSD la mici şi bere: Lăsăm sărbătorile de 1 mai după ce vom scăpa de Guvernul Boc

Ponta despre renunţarea PSD la mici şi bere: Lăsăm sărbătorile de 1 mai după ce vom scăpa de Guvernul Boc

Ponta despre renunţarea PSD la mici şi bere: Lăsăm sărbătorile de 1 mai după ce vom scăpa de Guvernul Boc
Sursa foto: Victor Ponta
14 Apr 2010   •   15:26

PSD nu are nimic de sărbătorit de ziua Muncii de 1 Mai, de vreme ce în România există deja un milion de şomeri, iar peste 6 milioane de pensionari vor fi afectaţi de legea pensiilor, a declarat miercuri, liderul acestui partid Victor Ponta, încercând să explice de ce social-democraţii au renunţat la practicile festiviste tip mici şi bere pentru manifestaţii de protest în toată ţara.

?În acest an nu avem nimic de sărbătorit de 1 mai. Vorbim de aşa ceva când nu avem un milion de şomeri şi şase milioane de pensionari care nu-şi primesc pensiile. Un coleg de-al meu spunea că ar trebui să transformă ziua de 1 mai în ziua ?Zero mai? a afirmat Ponta.

Liderul PSD a precizat că în respectiva zi el va fi în Valea Jiului, ?zonă extrem de atinsă de şomaj, acolo unde numele Ridzi a devenit sinomin cu promisiunile mincinoase?. El a dat asigurări că PSD va pregăti manifestări de protest în toată ţara, ?împotriva nesimţirii guvernului faţă de creşterea şomajului?.

?Toţi colegii mei, peste tot în ţară, se vor alătura protestelor sociale împotriva incompetenţelor actualului Guvern şi împotriva nesimţirii Guvernului faţă de creşterea şomajului şi deteriorarea situaţiei sociale şi economice. E decizia noastră, ca partid, cred că un partid de stânga, în momente grele, lasă sărbătorile pentru după ce vom scăpa de Guvernul Boc", a spus Ponta.

El a apreciat că electoratul PSD va fi dezamăgit de decizia de a nu se serba 1 Mai cu mici şi bere, aşa cum s-a făcut în anii precedenţi, deoarece este mai este dezamăgit de ce se întâmplă în România şi de faptul că între promisiunile făcute de Traian Băsescu şi Emil Boc şi situaţia actuală este o diferenţă uriaşă.

?Un partid lasă sărbătorile după ce va scăpa de Guvernul Boc? a conchis Ponta.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta MAI PSD electorat proteste
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close