Antena 3 CNN Politică Ponta: Documentul publicat azi este doar o intoxicare tipică PDL de natură securistă

Ponta: Documentul publicat azi este doar o intoxicare tipică PDL de natură securistă

Ponta: Documentul publicat azi este doar o intoxicare tipică PDL de natură securistă
Sursa foto: Foto: Mediafax
26 Iul 2012   •   16:36

Premierul Victor Ponta a declarat ca documentul facut public joi, privind desfiintarea CC, ANI si DNA viza doar începutul unor discutii, fiind doar o intoxicare tipica PDL.

"Este o intoxicare tipică de campanie a PDL-ului disperat că pierde la referendum. Eu am semnat un acord de o pagină în care se spune foarte clar că, începând cu 18 iulie şi până la debutul campaniei electorale parlamentare, deci până în noiembrie, fiecare punct va fi redactat de comun acord în baza discuţiilor cu reprezentanţii fiecărei structuri. În rest, nimic altceva nu am discutat, iar nebunii din astea cu desfiinţat Curtea Constituţională şi...sunt băgate de la PDL şi de la Băsescu, disperaţi fiind că pierd referendumul. E tipic, intoxicările tipice de la PDL de natură securistă", a spus Ponta.

Întrebat de presă dacă are de gând să desfiinţeze Curtea Constituţională, ANI şi DNA, premierul a răspuns că nu nici nu se ia în discuţie aşa ceva.

"Nici vorbă, cum să luăm în calcul aşa ceva, dar acolo sunt 53 de asociaţii şi avem timp până în noiembrie să discutăm cu fiecare. Cum să desfiinţezi DNA şi Curtea Constituţională ? Fiecare om mai exaltat poate să ceară orice, dar noi am semnat că am fost de acord cu un singur lucru: că o să discutăm până la începutul campaniei electorale parlamentare. Nu am semnat nimic altceva şi nici nu ne-a fost prezentat niciodată nimic altceva", a mai spus Ponta.

×
Subiecte în articol: premierul victor ponta
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close