Antena 3 CNN Politică Ponta, după ce Neamţu i-a întrerupt discursul: e un legionar de mucava adus în Parlament de Cernea. Nu pot decât să mă supăr pe mine

Ponta, după ce Neamţu i-a întrerupt discursul: e un legionar de mucava adus în Parlament de Cernea. Nu pot decât să mă supăr pe mine

de M.Z.    |    17 Sep 2013   •   19:23
Premierul Victor Ponta a declarat marţi, după şedinţa de plen în care a fost întrerupt de Mihail Neamţu în timp ce prezenta Acordul cu FMI, că acesta este "un legionar de mucava şi un personaj comic şi ridicol", care a fost adus în Parlament de Remus Cernea, consilier al şefului Guvernului.
 
"Dar să ştiţi, pe de altă parte, şi aici e proverbul cu că ştiu că pe ăsta, micul legionar (Mihail neamţu - n.r.), l-a adus Remus Cernea. Pe Remus Cernea eu l-am făcut şi consilier şi parlamentar, aşa încât nu am voie să mă supăr decât eventual pe mine. 
 
Dar tot e bine că Remus Cernea este în Parlament, pentru că, iată, există şi acest punct de vedere uşor extremist reprezentat în Parlamentul României. Până la urmă, democraţie înseamnă să ai structuri în care să fie reprezentată toată lumea. Domnul Neamţu nu e în Parlament, pentru că nu cred că vreun om normal l-ar vota", a spus Ponta.
 
Premierul a spus că Mihail Neamţu este "un legionar de mucava".
 
"E un personaj comic Neamţu, sau ridicol sincer. E un legionar din ăsta, de mucava. Să fie sănătos! Dacă nu a putut să intre în Parlament prin vot, a intra şi el aşa", a comentat Ponta.
 
Discursul premierului Victor Ponta de marţi, din Parlament, pe tema scrisorii FMI a fost întrerupt de preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, care i-a aruncat un săculeţ cu bani, despre care a afirmat că reprezintă "30 de arginţi, preţul trădării pentru Roşia Montană", şi l-a acuzat de trădare.
 
"Ponta trădătorul-salvaţi tricolorul!", a strigat Neamţu de lângă Ponta, aflat la tribuna Parlamentului, după care a părăsit sala.
 


 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta mihail neamtu Remus Cernea
Parteneri
Euroins, mesaj important pentru clienți: ”Nu mai târziu!”
x close