Antena 3 CNN Politică Ponta, după ce Parlamentul a adoptat bugetul: Din păcate, cred că ne vom mai întâlni. E un om în România care are dreptul de a opri promulgarea bugetului

Ponta, după ce Parlamentul a adoptat bugetul: Din păcate, cred că ne vom mai întâlni. E un om în România care are dreptul de a opri promulgarea bugetului

Ponta, după ce Parlamentul a adoptat bugetul: Din păcate, cred că ne vom mai întâlni. E un om în România care are dreptul de a opri promulgarea bugetului
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    04 Dec 2013   •   15:10
Premierul Victor Ponta le-a spus parlamentarilor, miercuri, după votul dat bugetului pe 2014, că se vor întâlni încă o dată în acest an, pentru că "există un om în România care e mai separat decât ceilalţi 20 de milioane şi are dreptul de a opri promulgarea bugetului".
 
"Vă urez un sfârşit de an fericit, dar din păcate cred că ne vom mai întâlni încă o dată, nu este voinţa mea, dar există un om în România care e mai separat decât ceilalţi 20 milioane şi are dreptul de a opri promulgarea bugetului", a spus Ponta.
 
El a arătat că, prin adoptarea bugetelor, Parlamentul îşi îndeplineşte obligaţiile pe care şi le-a asumat în faţa alegătorilor.
 
Premierul a mai spus că bugetul a fost adoptat mai rapid pentru că este un buget care nu prevede tăieri.
 
"Vreau să vă rog - o să ne mai vedem încă o dată în această formulă - ca, împreună cu Guvernul, cu cei interesaţi de binele acestei ţări, să încercăm ca fiecare român, pensionar, agricultor, profesor, ca începând cu 1 ianuarie să beneficieze de munca fiecăruia", le-a mai spus Ponta parlamentarilor.
 
El a mulţumit tuturor parlamentarilor pentru adoptarea bugetului, şi celor de la putere, dar şi "celor care, plecând din sală, în felul acesta au susţinut bugetul pentru că nu au votat împotrivă".

Parlamentul a adoptat, miercuri, bugetul de stat şi cel al asigurărilor sociale de stat pe anul 2014, iar Guvernul aşteaptă acum mutarea lui Traian Băsescu - preşedintele a anunţat deja că va retrimite bugetul la parlament. Iar Victor Ponta l-a rugat doar să o facă rapid, să nu aştepte expirarea termenului de 20 de zile. 
 
Traian Băsescu a anunţat, luni seară, că a decis să nu aprobe memorandumul cu FMI, din cauza accizei de 7 eurocenţi la carburanţi.
 

×
Subiecte în articol: buget Victor Ponta
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close