Antena 3 CNN Politică Ponta, după demiterea şefului ANAF: Încep să sper că premierul Tudose chiar va conduce el Guvernul

Ponta, după demiterea şefului ANAF: Încep să sper că premierul Tudose chiar va conduce el Guvernul

Ponta, după demiterea şefului ANAF: Încep să sper că premierul Tudose chiar va conduce el Guvernul
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Iul 2017   •   17:53

Fostul premier Victor Ponta a apreciat, marţi, faptul că Bogdan Stan a fost demis din funcţia de preşedinte al ANAF, adăugând că singura soluţie ca lucrurile să evolueze bine este ca premierul Mihai Tudose "să conducă el Guvernul". 

„Încep să sper că premierul Tudose chiar va conduce el Guvernul - ceea ce oricum e singura soluţie ca lucrurile să evolueze bine! A spus Grindeanu că şeful ANAF trebuie demis - a spus Dragnea că trebuie ţinut în funcţie (că doar era omul lui) - Tudose l-a demis azi. Au spus toţi reprezentanţii mediului de business, specialiştii şi Comisia Europeană că impozitul pe cifra de afaceri este o mare greşeală - a spus Dragnea că e bun acest impozit şi că face parte din 'gândirea sa economică' de tip latino-american (nu am spus chiar brazilian) - Tudose a anunţat ieri că nu se introduce. Am spus eu de ani de zile că principala preocupare de parteneriat a Guvernului trebuie să fie cu Moldova - Dragnea a spus că trebuie cu Israelul (că pe acolo speră el să mai organizeze o vizită cu poze la Washington - sigur la un preţ apreciabil ) - Tudose merge săptămâna asta la Chişinău", a scris Ponta pe Facebook. 

Premierul Mihai Tudose a decis, marţi, eliberarea din funcţie a preşedintelui ANAF, Bogdan-Nicolae Stan, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Printr-o altă decizie a premierului, la conducerea Fiscului a fost numită Mirela Călugăreanu.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta ANAF demitere mihai tudose guvern
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close