Antena 3 CNN Politică Ponta: E obligaţia Guvernului să facă rectificare bugetară ca să transfere la Ministerul Finanţelor banii pentru pensii

Ponta: E obligaţia Guvernului să facă rectificare bugetară ca să transfere la Ministerul Finanţelor banii pentru pensii

Ponta: E obligaţia Guvernului să facă rectificare bugetară ca să transfere la Ministerul Finanţelor banii pentru pensii
Sursa foto: foto: antena3.ro
09 Mai 2012   •   16:23

Victor Ponta a declarat miercuri că obligaţia rectificării de buget în luna iulie îi revine Guvernului, astfel încât să fie transferate la Ministerul Finanţelor fondurile necesare pentru rambursarea banilor opriţi pensionarilor pentru CASS.

De asemenea, rectificarea de buget va fi făcută şi în funcţie de discuţiile pe care le va avea până atunci cu viitoarea delegaţie a FMI în România.

"Ceea ce este obligaţia Guvernului este să facă o rectificare de buget în luna iulie sau imediat după ce vine în luna iulie noua misiune a FMI, pentru a transfera la Ministerul de Finanţe banii necesari pentru sfârşitul anului, în cazul rambursării pensiilor. Asta este obligaţia noastră politică şi asta am decis în şedinţa de Guvern de marţi”, a declarat Ponta.

Ponta a declarat că că majorarea salariilor bugetarilor în două tranşe se va face în lunile iunie şi decembrie, iar Ministerul Finanţelor va asigura fondurile necesare acestor majorări, informează Mediafax.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close