Antena 3 CNN Politică Ponta: Emil Boc a fost cel mai umil executant al ordinelor preşedintelui Traian Băsescu

Ponta: Emil Boc a fost cel mai umil executant al ordinelor preşedintelui Traian Băsescu

Ponta: Emil Boc a fost cel mai umil executant al ordinelor preşedintelui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de G.S.    |    19 Mai 2012   •   11:27

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, înaintea lansării candidaţilor USL Cluj la alegerile locale, că Emil Boc a fost "cel mai umil executant al ordinelor" preşedintelui Traian Băsescu, iar a vrea să conducă din nou capitala Transilvaniei este un proiect irealizabil.
   
Victor Ponta a spus, înaintea lansării candidaţilor USL Cluj, că nu crede că la alegerile locale clujenii vor dori să o ia înapoi "pe vremurile lui Boc", transmite corespondentul MEDIAFAX.
   
"Am venit să îi susţinem pe Marius Nicoară şi Horea Uioreanu, candidaţii USL Cluj la Primărie şi Consiliul Judeţean. Nu vreau să fiu polemic, dar vreau să spun că nu cred că la Cluj oamenii vor decide să dea înapoi. ţara se schimbă, s-a schimbat, s-a schimbat Guvernul şi România se va schimba în bine. Clujul nu are cum să o ia înapoi pe vremurile lui Boc. Sunt convins că Marius Nicoară va câştiga Primăria. Sunt convins că nici clujenii nu mai vor să se întoarcă în timp, ci vor să meargă înainte cu toată ţara. După ce ai fost cel mai umil executant al ordinelor preşedintelui Băsescu, să vrei să conduci din nou capitala Transilvaniei cred că este un proiect irealizabil", a spus Ponta.
   
Lansarea candidaţilor USL Cluj are loc la Cinematograful "Florin Piersic", unde, alături de Victor Ponta, sunt prezenţi preşedintele PNL, Crin Antonescu, liderul PC, Daniel Contantin, ministrul de Interne, Ioan Rus, parlamentari PNL, PSD şi PC.
   
În cursul dimineţii, premierul Victor Ponta a participat la Prefectura Cluj la o întâlnire cu şefii serviciilor deconcentrate şi cu rectorii universităţilor de stat din municipiu, la care au mai fost prezenţi ministrul de Interne, Ioan Rus, şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
   
În cadrul întâlnirii, Ponta a făcut apel la şefii serviciilor deconcentrate să nu se implice în campania electorală.
   
"Vă cer să vă faceţi datoria, să nu vă implicaţi în campania electorală. Nu voi ezita să iau măsuri faţă de cei care fac campanie electorală. Nu faceţi campanie electorală pentru nimeni", a spus Ponta.
   
Ulterior, Ponta, Constantin şi Antonescu au mers pe jos de la Prefectură la Cinematograful "Florin Piersic", unde are loc lansarea candidaţilor USL Cluj.
   
Din partea USL, la Primăria Cluj candidează Marius Nicoară, iar la CJ Cluj Horea Uioreanu.

×
Parteneri
Sute de clădiri din Bucureşti, în pericol să cadă la primul cutremur mare
x close