Antena 3 CNN Politică Ponta: Este o umilinţă pentru România să aibă un preşedinte ca Traian Băsescu

Ponta: Este o umilinţă pentru România să aibă un preşedinte ca Traian Băsescu

Ponta: Este o umilinţă pentru România să aibă un preşedinte ca Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Mar 2012   •   14:44

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat pentru Mediafax că „este o umilinţă pentru România să aibă un preşedinte ca Traian Băsescu”.

Ponta a adăugat că nu va fi niciun guvern PSD – PDL, iar USL va guverna deoarece „ceea ce decid oamenii nu poate fi întors de preşedinte”.

„E foarte adevărat. Şi eu exclud. Nu va fi niciun guvern PSD-PDL”, a spus Victor Ponta.

Pe de altă parte, întrebat despre faptul că preşedintele a spus că s-a simţit jignit în ultimii ani de mandat, Ponta a recplicat: „Cred că pentru România au fost opt ani de umilinţe, pentru noi, ca români, să avem în funcţia de preşedinte un om cu nivel atât de scăzut şi profesional şi moral. Este o umilinţă pentru România să aibă un preşedinte ca Băsescu”.

Preşedintele Băsescu a anunţat, duminică, faptul că dacă USL va avea majoritate clară, nu va încredinţa USL formarea noului Guvern, deoarece articolul 103 din Constituţie vorbeşte despre partide politice şi nu uniuni.

Victor Ponta a arătat că voinţa poporului nu poate fi „întoarsă de Traian Băsescu”. „Vom guverna. Vom guverna. Ceea ce decid oamenii, nu poate fi întors de Băsescu”, a spus Ponta.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close