Antena 3 CNN Politică Ponta: Este un gest de iresponsabilitate politică să accepţi orice cerere de la FMI

Ponta: Este un gest de iresponsabilitate politică să accepţi orice cerere de la FMI

Ponta: Este un gest de iresponsabilitate politică să accepţi orice cerere de la FMI
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Noi 2010   •   23:34

Preşedinte PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că a accepta orice fel de cerere din partea Fondului Monetar Internaţional şi a ''da vina'' pe acest organism financiar, este „un gest de laşitate'' şi de ''iresponsabilitate politică'', informează Agerpres.

Liderul social democrat a mai spus că FMI nu a discutat cu PSD despre Ordonanţa de Urgenţă 50, deşi o discuţie ar fi fost ''inutilă''.

''Decizia noastră faţă de această ordonanţă este foarte clară - vom lupta în comisii şi în plenul Camerei Deputaţilor pentru drepturile celor care au credite la bănci. Este un gest de laşitate şi de iresponsabilitate politică să accepţi orice fel de cerere din partea FMI şi să dai vina pe FMI.'', a declarat Ponta, luni seara, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD.

El a adăugat că şi-a informat colegii din conducerea partidului despre discuţiilor purtate cu delegaţia FMI şi a menţionat că punctul de vedere al social-democraţilor este foarte clar - ''PSD înţelege necesitatea unui acord cu Fondul, nu înţelege măsurile greşite, aberante adoptate de Guvernul Boc şi puse pe spinarea FMI''.

Preşedintele Traian Băsescu şi membrii delegaţiei Fondului s-au întâlnit duminică seară la Cotroceni, după ce, pe surse, a apărut informaţia privind intrarea în impas a negocierilor. Şeful statului este convins că nu vor fi probleme în desfăşurarea acordului cu FMI.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close