Antena 3 CNN Politică Ponta: Fac apel către preşedintele suspendat şi echipa lui să respecte decizia CC

Ponta: Fac apel către preşedintele suspendat şi echipa lui să respecte decizia CC

Ponta: Fac apel către preşedintele suspendat şi echipa lui să respecte decizia CC
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Iul 2012   •   22:39

Premierul Victor Ponta, copreşedinte al USL, a declarat, luni seară, că după deciziile CC face un apel ca denigrările la adresa României, legate de lovituri de stat şi de alte acuzaţii, să înceteze.
   
"Din această seară, odată cu deciziile Curţii Constituţionale, toată acestă campanie de calomniere şi denigrare a României în care s-a vorbit de lovituri de stat, de acte neconstituţionale rămâne evident fără obiect (...) Toată campania odioasă de dezinformare a partenerilor noştri europeni şi internaţionali facem un apel să înceteze, România este un stat de drept, România a respectat şi Parlamentul şi Guvernul au respectat regulile democratice şi România va avea dreptul pe 29 iulie, prin votul cetăţenilor săi, să decidă dacă îl păstrează pe Traian Băsescu în funcţia de preşedinte sau dacă alături de noi, cei din USL, alături de Crin Antonescu, ca preşedinte interimar, de mine ca prim-ministru, şi de ceilalţi cetăţeni de bună credinţă ai României, prin demiterea preşedintelui Băsescu începem practic un nou moment, un început, o nouă epocă în viaţa noastră ca ţară", a susţinut Victor Ponta.
   
El a precizat că face un apel către preşedintele suspendat Traian Băsescu, dar şi către PDL, pentru respectarea deciziilor Curţii.
   
"Evident că aceste decizii vor fi respectate de către USL, de către Guvern, de către Parlament şi facel un apel şi către preşedintele suspendat să le respecte şi către PDL", a mai declarat Ponta.
   
Premierul a mai susţinut că "partenerii" germani, respectiv creştin-democraţii, au fost "brutal dezinformaţi de către pedelişti". "Noi ştim bine cât de mult pot să mintă şi cu cât cinism pot să deformeze realitatea, cred că partenerii europeni, chiar şi ai PDL s-au convins în această seară de cât de josnică poate fi bătălia pe care o poartă PDL", a mai susţinut Ponta.






×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close