Antena 3 CNN Politică Ponta face dezvăluirea zilei. „I-am spus din august că va pierde catastrofal alegerile! Epoca Dragnea-Dăncila se încheie în dezastru!”

Ponta face dezvăluirea zilei. „I-am spus din august că va pierde catastrofal alegerile! Epoca Dragnea-Dăncila se încheie în dezastru!”

Ponta face dezvăluirea zilei. „I-am spus din august că va pierde catastrofal alegerile! Epoca Dragnea-Dăncila se încheie în dezastru!”
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/Facebook
26 Noi 2019   •   12:50

Victor Ponta scrie, pe Facebook, că i-a spus Vioricăi Dăncilă încă din august că „va pierde catastrofal” dacă va candida la alegerile prezidențiale. Mai mult, Ponta scrie că a avertizat-o și în legătură cu relația acesteia cu Tăriceanu și ALDE, iar previziunile sale s-au adeverit.

”Si eu i-am spus Vioricai Dancila in August ca va pierde catastrofal alegerile daca va candida / si ca va pierde si Guvernarea daca se cearta cu Tariceanu si Alde / si ca eu nu ii iau locul de Presedinte la PSD pentru ca eu sunt ProRomania si asa voi ramane ! Si ca daca nu se uneste si nu se reformeaza Stanga o sa castige Dreapta tot! Si totusi a mers mai departe pe drumul dezastrului - dvs intelegeti de ce? Acum Epoca “Dragnea - Dancila” se incheie in dezastru! Exista vointa pentru o schimbare adevarata!”, scrie Victor Ponta, pe Facebook.

Viorica Dăncilă a fost convinsă să demisoneze din fruntea PSD, după ce liderii PSD s-au reunit luni seară, într-o ședinta informală, la Parlament pentru a discuta viitorul partidului.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta viorica dancila
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close