Antena 3 CNN Politică Ponta: Gheorghe Flutur şi Sorin Blejnar vor ajunge foarte curând la DNA

Ponta: Gheorghe Flutur şi Sorin Blejnar vor ajunge foarte curând la DNA

Ponta: Gheorghe Flutur şi Sorin Blejnar vor ajunge foarte curând la DNA
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Feb 2011   •   11:27

Liderul social-democrat, Victor Ponta, a declarat, marţi, că membrul PDL Gheorghe Flutur şi şeful ANAF Sorin Blejnar vor ajunge în curând la DNA pentru infracţiunile ce au avut loc la vămile din România. Ponta este de părere că acuzaţiile la adresa membrilor PSD vin din frica celor doi de a ajunge la Direcţia Naţională Anticorupţie.

"Cred că domnul Flutur şi domnul Blejnar vor ajunge şi ei la DNA, alături de cei care sunt deja arestaţi şi e normal să fie foarte supăraţi pentru asta", a declarat Ponta

Preşedintele PSD a menţionat că din 2004 şi până acum, toţi şefii vamali au fost numiţi sub conducerea preşedintelui Traian Băsescu şi că social-democraţii sunt "luaţi de proşti" prin declaraţiile politicienilor de la putere.

"În România, din decembrie 2004, de când domnul Băsescu este preşedintele ţării, de când domnul Morar este şef la DNA, de când şefii vămilor şi ai finanţelor au fost numiţi în special de PDL(...)"

De asemenea, Ponta a garantat faptul că, odată cu venirea PSD la Guvernare această corupţie va lua sfârşit, nu prin numirea şefilor de către alt partid politic, ci prin supravegherea atentă din exterior.

 


×
Subiecte în articol: Victor Ponta Victor Ponta Gheorghe Flutur
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close