Antena 3 CNN Politică Ponta glumeşte pe seama schimbării unor miniştri: "Cine nu e pe scaun îl remaniez"

Ponta glumeşte pe seama schimbării unor miniştri: "Cine nu e pe scaun îl remaniez"

Ponta glumeşte pe seama schimbării unor miniştri: "Cine nu e pe scaun îl remaniez"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    08 Mai 2013   •   16:25
Premierul Ponta i-a asigurat pe miniştri că nu le va adresa reproşuri în public, ci doar în particular, şi că nici nu pregăteşte o remaniere, cerând însă o unitate "probabil nespecifică" guvernelor de coaliţie şi adăugând în glumă că va fi schimbat doar cine lipseşte la începerea şedinţei de guvern.
 
Declaraţiile au fost susţinute de premier în contextul unor informaţii apărute în presă în ultima perioadă, conform cărora şeful Guvernului ar pregăti o remaniere.
 
"Eu nu ştiu dacă trebuie în fiecare seară să intru la vreo televiziune să spun că nu e adevărat că remaniez, până la urmă presa e liberă să facă orice fel de speculaţii, însă vreau s-o spun de faţă cu dumneavoastră şi cu presa: în primul rând, niciodată în acest an şi niciodată în viitoarea perioadă nu o să auziţi de la mine reproşuri publice! Dacă am ceva de reproşat, v-o spun în particular, după cum ştiţi foarte bine, dealtfel", a afirmat Ponta, potrivit Mediafax.
 
El chiar a glumit pe tema remanierii înainte de începerea şedinţei de guvern, atrăgând atenţia miniştrilor care mai stăteau în picioare că, dacă nu se aşează pe locurile lor, vor fi remaniaţi.
 
"Cine nu e pe scaun îl remaniez! Rovana... Relu...", a spus Ponta râzând.
 
"Vosganian nu e!", i-a atras premierului atenţia un ministru, iar alt membru de Cabinet l-a îndemnat pe ministrul delegat al Energiei, Constantin Niţă, să retragă scaunul ministrului Economiei: "Costică, i-ai scaunul de acolo!".
 
"Gata, i-ai şi scaunul, scoate-i şi numele, scoate tot! Varujan, cine nu e pe scaun, e remaniat", a continuat premierul Ponta la intrarea ministrul Economiei în sala de şedinţe.




 

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close