x close

Propunerea lui Victor Ponta pentru șefia PNL București. Ironii dure la adresa Alinei Gorghiu

de G.S.    |    08 Iun 2016   •   12:34
Propunerea lui Victor Ponta pentru șefia PNL București. Ironii dure la adresa Alinei Gorghiu 416 Foto: Facebook / Victor Ponta

Victor Ponta lansează un nou atac ironic la adresa Alinei Gorghiu și conducerii PNL. Ponta îi propune Alinei Gorghiu să îl numească la șefia PNL București pe Teodor Atanasiu.

Iată ce scrie Victor Ponta, pe Facebook:

Apel catre conducerea PNL (in special pentru Tovarasa Presedinte Alina Gorghiu Dej) - va rog sa il numiti ca nou sef la PNL Bucuresti pe stimabilul domn Teodor Atanasiu !

Aceasta decizie va fi consecventa cu dorinta dvs de a sprijini activitatea DNA si lupta coruptiei! Deoarece in acest fel dosarul penal legat de contractele pe care Dl Atanasiu ( fost sef AVAS) le-a acordat ilegal consilierei sale de la acea data ( si avocat) Alina Gorghiu va ramane la un singur procuror si va costa mai putin faza de urmarire penala!

Daca aveti cumva amnezii sau alte probleme grave de memorie va poate ajuta linkul de mai jos !

Daca aveti cumva iluzii ca DNA va va proteja doar pt ca dvs ii ridicati osanale in Parlament si la televiziuni sunteti extrem de naivi - dosarul va merge mai departe atunci cand valoarea dvs de intrebuintare va deveni irelevanta /

Stimata Doamna Alina Gorghiu ( Dej) - prin numirea dlui Atanasiu la conducerea PNL Bucuresti , dupa ce in calitate de subordonata fidela la AVAS v-a dat o multime de contracte si bani, mai are un avantaj - va va aduce in cont si infractiunea de conflict de interese ( cea pentru care dvs va luptati din rasputeri sa nu o scoata cineva din Codul Penal asa cum a decis Curtea Constitutionala)!

Sa nu ma dezamagiti! Succes

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati