Antena 3 CNN Politică Ponta i-a cerut lui Băsescu mandatul pentru Consiliul European. Vezi cum a reacționat acesta

Ponta i-a cerut lui Băsescu mandatul pentru Consiliul European. Vezi cum a reacționat acesta

Ponta i-a cerut lui Băsescu mandatul pentru Consiliul European. Vezi cum a reacționat acesta
Sursa foto: Foto: Mediafax
07 Noi 2012   •   16:44

Victor Ponta a declarat că i-a cerut oficial președintelui mandatul de a participa la Consiliul European, dar Traian Băsescu a propus încă o discuție, în care decizia va fi luată, dar ulterior discuțiilor pe care premierul le va avea la Bruxelles, scrie Mediafax

"Da, în cadrul discuţiilor de astăzi, iar preşedintele a propus, şi evident am acceptat, ca decizia şi discuţia finală să o avem după ce eu finalizez în data de 13 negocierile la Bruxelles în cadrul «Prietenilor coeziunii», a spus Ponta.

În data de 13 noiembrie premierul Victor Ponta va avea la Bruxelles o întâlnire cu prim-miniștrii din statele UE membre ale grupului ”Prietenii coeziunii”.

"Nu s-a discutat şi despre nivelul la care România să fie reprezentată la următorul Consiliu European. Preşedintele şi premierul vor avea o nouă discuţie după ce şeful Guvernului se întoarce de la Bruxelles, în care se va discuta mult mai concret şi despre bugetul multianual de la nivelul UE pentru perioada 2014-2020", au arătat sursele citate.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta mandat Bruxelles
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close