Antena 3 CNN Politică Ponta i-a prezentat scuze lui Radu Beligan pentru atacurile încasate, după ce actorul a anunţat că susţine candidatul PSD

Ponta i-a prezentat scuze lui Radu Beligan pentru atacurile încasate, după ce actorul a anunţat că susţine candidatul PSD

Ponta i-a prezentat scuze lui Radu Beligan pentru atacurile încasate, după ce actorul a anunţat că susţine candidatul PSD
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    10 Noi 2014   •   18:27

Premierul Victor Ponta i-a prezentat scuze actorului Radu Beligan pentru atacurile la care a fost supus, după ce a anunţat că îl susţine pe şeful Guvernului la alegerile prezidenţiale.

"Vă cer iertare pentru toate lucrurile rele pe care le-aţi auzit zilele astea. Vă mulţumesc foarte mult!", a spus, luni, premierul Ponta.

Cel mai virulent critic al lui Beligan a fost Andrei Pleşu, care a spus despre marele actor că s-a apropiat de putere la fel cum ar fi făcut-o şi înainte de 1989.

De altfel, atacul lui Pleşu a stârnit un val de indignare în rândul actorilor şi muzicienilor care au semnat o scrisoare de susţinere pentru Radu Beligan.

Întreg scandalul a pornit după ce maestrul Beligan a transmis un mesaj de suţinere pentru Victor Ponta, în timpul lansării candidaturii pentru prezidenţiale. 

"Îl susţin pe Victor Ponta, pentru că ţara asta are nevoie de un Preşedinte tânăr şi energic! Cred în tineri, doamnelor şi domnilor! Tinerii sunt capitalul nostru cel mai de preţ. Trebuie să ne folosim de acest capital, de la nivelul cel mai de jos şi până la vârf!", a spus atunci Radu Beligan.

Informaţia a fost prezentată luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.


×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close