Antena 3 CNN Politică Ponta îi cere lui Silaghi să fie pregătit să intervină în caz de ninsori abundente

Ponta îi cere lui Silaghi să fie pregătit să intervină în caz de ninsori abundente

Ponta îi cere lui Silaghi să fie pregătit să intervină în caz de ninsori abundente
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    14 Noi 2012   •   14:19

Victor Ponta l-a avertizat pe ministrul Transporturilor că a fost "norocos" că nu a nins până la această dată şi i-a cerut să se asigure că totul este pregătit pentru intervenţie în caz de ninsori abundente, informează Mediafax.

Solicitarea a fost adresată la începutul şedinţei de guvern, iar Ponta l-a atenţionat pe ministru că va verifica situaţia încă o dată, împreună cu prefecţii şi reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. Ministrul Ovidiu Silaghi l-a asigurat pe premier că toată măsurile necesare au fost luate.
   
"Domnule ministru al Transporturilor, aţi fost norocos până acum, nu a nins (...) Nu ştiu dacă ninge sau nu ninge, dar eu vreau să fim pregătiţi. Oamenii aşteaptă de la noi asta, să pregătim, după care facem campanie electorală", i-a spus Ponta lui Silaghi.

Ministrul l-a informat că, marţi, a fost efectuată o nouă analiză pe această temă cu reprezentanţii Ministerului de Interne, premierul arătând însă că este cu atât mai bine dacă se verifică de zece ori.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close