Antena 3 CNN Politică Ponta: Îi invit pe Băsescu, Antonescu şi Udrea să-i voteze pe Gabriela Szabo şi Ilie Năstase, pentru că sunt mândria României

Ponta: Îi invit pe Băsescu, Antonescu şi Udrea să-i voteze pe Gabriela Szabo şi Ilie Năstase, pentru că sunt mândria României

Ponta: Îi invit pe Băsescu, Antonescu şi Udrea să-i voteze pe Gabriela Szabo şi Ilie Năstase, pentru că sunt mândria României
de M.T.    |    23 Mai 2014   •   21:31

În cadrul ultimului miting electoral înaintea alegerilor de duminică, desfăşurat în sectorul 4 al Capitalei, premierul Victor Ponta i-a îndemnat pe preşedintele Traian Băsescu, pe Crin Antonescu şi pe Elena Udrea să meargă la vot şi să-i voteze pe Gabriela Szabo şi Ilie Năstase, doi dintre candidaţii Alianţei PSD-PC-UNPR.

„Azi am inaugurat o sală de sport şi ştiţi că mie îmi place foarte tare sportul. Nu sunt ca preşedintele actual, nu am alte pasiuni, eu sunt cu sportul şi mă bucur pentru asta. Iubesc sportul pentru că a adus României atât de multă mândrie”, a spus Ponta.

„Eu vreau să îi rog frumos pe alţi oameni politici - Traian Băsescu, Crin Antonescu, Elena Udrea - să vină şi ei duminică la vot şi să-i voteze pe Gabriela Szabo şi Ilie Năstase, pentru că sunt mândria României. Ei nu sunt doar candidaţii noştri, sunt candidaţii României”, a adăugat premierul.

Prezent de asemenea la întâlnirea cu alegătorii, preşedintele PC, Daniel Constantin, a precizat că duminică va fi făcut penultimul pas pentru salvarea României.

„Poimâine vom face penultimul pas pentru salvarea României. Trimitem la Bruxelles cea mai puternică echipă de candidaţi, cei mai puternici europarlamentari pe care îi avem în ţară. Oameni care vor apăra România şi nu o vor denigra, oameni care vor spune adevărul şi care nu vor minţi europenii. Prin votul dumneavoastră apăraţi România”, a spus liderul conservator.

„După 25 mai, mai avem o singură bornă, mai avem un singur pas pentru salvarea deplină a României, Cred că cei care au votat USL în 2012 au nevoie de un preşedinte pe măsură. Din păcate pentru el şi din fericire pentru România, acel preşedinte nu va fi Crin Antonescu”, a încheiat Constantin.


×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close