Antena 3 CNN Politică Ponta: Îl propun azi pe Iohannis la Interne. Antonescu: Premierul nu poate face această numire. Constantin: Suntem în BLOCAJ politic, dintr-o ambiţie personală a PNL

Ponta: Îl propun azi pe Iohannis la Interne. Antonescu: Premierul nu poate face această numire. Constantin: Suntem în BLOCAJ politic, dintr-o ambiţie personală a PNL

Ponta: Îl propun azi pe Iohannis la Interne. Antonescu: Premierul nu poate face această numire. Constantin: Suntem în BLOCAJ politic, dintr-o ambiţie personală a PNL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    18 Feb 2014   •   13:50
Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, ca vă trimite azi propunerea lui Klaus Iohannis pentru funcţia de ministru de Interne. Rămâne în continuare misterul asupra funcţiei de vicepremier. 
 
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta nu va putea face numirile miniştrilor liberali, pentru că "nu le poate face cu forţa". Antonescu propuse la Iohannis să fie ministru de Interne şi vicepremier.


Update 13.50 - Conservatorii sunt dispuşi să renunţe la postul de vicepremier, dacă guvernul nu va fi restructurat. Preşedintele PC, Daniel Constantin, a spun, marţi, că USL este acum într-un blocaj politic, iar funcţionarea Uniunii depinde de renunţarea la ambiţiile personale ale unor lideri politici liberali.

"Noi am făcut concesii. Suntem într-un blocaj politic. Am fost dispus să renunţ la funcţia de vicepremier dacă nu se restructurează guvernul, dacă se restructurează va trebui să revenim cu toţii la lucrurile angajate. Protocolul trebuie respectat. 
 
Am făcut o grămadă de concesii, am cedat funcţia de vicepreşedinte al Senatului, de vicepremier şi altele neştiute pentru funcţionarea USL. Nu văd niciun semn din partea lui Antonescu", a declarat, marţi, preşedintele PC, Daniel Constantin.
 
De asemenea, copreşedintele USL a spus că, în acest moment, "suntem într-un blocaj politic dintr-o ambiţie personală a 2-3 lideri ai PNL".
 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii