Antena 3 CNN Politică Ponta: Iliescu a avut un puseu de tensiune. A fost la spital, acum este acasă

Ponta: Iliescu a avut un puseu de tensiune. A fost la spital, acum este acasă

Ponta: Iliescu a avut un puseu de tensiune. A fost la spital, acum este acasă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
07 Apr 2012   •   16:33

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a avut un puseu de tensiune, a fost la spital, iar analizele au fost bune, a declarat, sâmbătă, liderul PSD Victor Ponta, informează Mediafax. Ponta a precizat că în prezent Iliescu este acasă.
   
"Am vorbit cu domnul preşedinte Iliescu dimineaţă, m-a sunat. A avut un puseu de tensiune, a fost la spital, iar analizele sunt în regulă. Este în stare foarte bună, dar evident că este acasă. A urmărit evenimentele de astăzi, m-a felicitat şi slavă Domnului că toate lucrurile sunt bune", a afirmat Ponta, după Congresul PSD la care Ion Iliescu nu a fost prezent.
   
Anterior, Sorin Oprescu spunea că nu a apucat să vorbească personal cu Ion Iliescu, dar că ştie că era răcit.
   
"Era răcit, îşi trăgea nasul mai rău ca mine, acum o săptămână", spunea Sorin Oprescu.
   
Întrebat despre declaraţiile lui Oprescu potrivit cărora Ion Iliescu ar fi răcit, Ponta a spus: "Domnul Oprescu ştie mai bine ca mine".
   
La jumătatea lunii ianuarie, Ion Iliescu a fost operat la Spitalul Elias din Capitală, pentru un polip la colon.
   
Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitală şi în 24 noiembrie 2011, unde i-au fost făcute analize, medicii constatând că nu are probleme majore de sănătate. Fostul preşedinte a fost externat în ziua următoare, el scriind pe blog că se simte bine şi că a avut "o indispoziţie digestivă".
   

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Ion Iliescu spital
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close