Antena 3 CNN Politică Ponta: Îmi pare rău că unii au fost păcăliţi de Băsescu

Ponta: Îmi pare rău că unii au fost păcăliţi de Băsescu

Ponta: Îmi pare rău că unii au fost păcăliţi de Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Apr 2014   •   15:10
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la lansarea eurocandidaţilor PSD-PC-UNPR, că îi pare rău şi îl doare că liberalii au fost păcăliţi de Traian Băsescu şi luaţi din USL, arătând că la votul din 25 mai românii vor da un mesaj liderilor PNL că locul lor este în Uniune.
"Pot să-mi spun astăzi că mă doare, îmi pare rău că unii dintre acei alături de care am pornit USL au fost păcăliţi de Băsescu, au fost luaţi de lângă noi şi astăzi spun exact ceea ce Băsescu şi PDL au spus dintotdeauna, că USL este un lucru rău, că România trebuie să rămână a lor în continuare, şi nu a românilor", a spus premierul.
Potrivit preşedintelui PSD, la 25 mai românii vor merge la vot pentru ca să dea şi un mesaj foarte clar liderilor liberali că locul acestora este lângă cei din PSD-PC-UNPR.
"Îmi pare rău, regret, la 25 mai românii vor merge la vot pentru ca să dea şi un mesaj foarte clar şi pentru liderii liberali că locul lor este alături de noi, alături de români în bătălia pe care trebuie să o ducem până la capăt", a spus Ponta.
Anterior, la Congresul PC, preşedintele PSD i-a mulţumit senatorului PC Cristiana Anghel afirmând că aceasta l-a făcut pe fostul preşedintele Senatului Crin Antonescu să-şi dea demisia în direct. "În mod special vreau să mulţumesc unei doamne senatoare care a reuşit să-l facă pe fostul preşedinte al Senatului să-şi dea demisia în direct. Cred că doamna Cristiana Anghel merită felicitarea din partea mea", a spus Ponta.
El a mai arătat, la Congresul PC, că USL există în continare. "Ceed că USL există în continuare şi noi suntem USL pentru că noi îi reprezentăm pe acei oameni care au vrut să se termnie cu regimul Traian Băseescu", a spus Ponta.
Congresul PC şi lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC la europarlamentare au avut loc la Romexpo, unele din bannerele afişate având mesajul: "USL trăieşte".
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta liberali USL mesaj lideri liberal
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close