Antena 3 CNN Politică Ponta: În 29 îi putem da, în sfârşit, knockout lui Traian Băsescu. Va pierde sigur cu cel puţin 66 la 33%

Ponta: În 29 îi putem da, în sfârşit, knockout lui Traian Băsescu. Va pierde sigur cu cel puţin 66 la 33%

Ponta: În 29 îi putem da, în sfârşit, knockout lui Traian Băsescu. Va pierde sigur cu cel puţin 66 la 33%
Sursa foto: Foto: Mediafax
21 Iul 2012   •   19:16

 Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că în 29 iulie preşedintele suspendat Traian Băsescu va putea fi "bătut în sfârşit, prin knockout", iar din acel moment toate "mizeriile şi toate relele" pe care le-a făcut şeful statului vor rămâne în urmă, informează Mediafax.
   
"În 29 îl putem bate în sfârşit, alături de tot poporul român, pe Traian Băsescu, prin knockout. Din acel moment, toate mizeriile şi toate relele pe care le-a făcut Traian Băsescu vor rămâne în urmă sau putem să îl batem la puncte pentru că rezultatul referendumului este uşor de anticipat. Dacă nu vin nouă milioane, Băsescu, în stilul binecunoscut, va falsifica rezultatele. Ştiţi foarte bine că a fraudat votul în 2009. La fel va încerca să facă şi acum, să fraudeze, să îl prezinte altfel, să mintă şi să facă rău României în continuare, administraţiei locale, Parlamentului şi fiecăruia dintre români", a declarat Ponta într-o conferinţă de presă.
   
Premierul a susţinut că are studii care arată că Traian Băsescu va pierde alegerile.
   
"Am nişte studii care arată că prezenţa va fi sigur de 60% şi că Traian Băsescu pierde referendumul cel puţin cu 1 la 2, cel puţin 66 la 33%. Vă reamintesc că Traian Băsescu a ajuns la Cotroceni pentru că a câştigat cu 50,01%, fraudând votul din străinătate. Deci dacă atunci el a ajuns la Cotroceni şi noi i-am respectat votul, mă gândesc că dacă pierde cu 70 la 30 nu se va întoarce la Cotroceni. Nu există niciun fel de scuză, iar Traian Băsescu va pleca definitiv din funcţie", a afirmat Ponta.
   
Întrebat ce se va întâmpla dacă Traian Băsescu va câştiga alegerile, Victor Ponta a spus că va respecta decizia românilor, lucru pe care îl va cere şi preşedintelui suspendat.


×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close