x close

Ponta: În ultimul timp fac alegeri ciudate, precum cu UDMR. Cine e mai rău, UDMR-ul sau domnul Gherghina?

de L.D.    |    18 Dec 2012   •   16:58
Ponta: În ultimul timp fac alegeri ciudate, precum cu UDMR. Cine e mai rău, UDMR-ul sau domnul Gherghina? Foto: Mediafax

Premierul Victor Ponta a remarcat, astăzi, că în ultimul timp face ”tot felul de alegeri ciudate”, cum ar fi și UDMR în Guvern sau menținerea lui Gheorghe Gherghina la Finanțe.

Ponta a declarat la începutul ședinței de marți a Guvernului, în glumă, că a pierdut din popularitate după ce a anunțat într-o emisiune televizată că actualul secretar de stat din ministrul Finanțelor, Gheorghe Gherghina, va rămâne în această funcție, fiind singurul în măsură să elaboreze și să încheie un buget de stat.

"Am spus, în glumă, că bruma de popularitate pe care o mai aveam mi-am pierdut-o aseară, când i-am luat apărarea la televizor domnului Gherghina", a spus Ponta miniştrilor.

Liderul PSD l-a întrebat pe ministrul Culturii, senatorul PNL Puiu Hașotti, cine este ”mai rău”, UDMR sau Gheorghe Gherghina.

 "În ultimul timp fac tot felul de alegeri ciudate, ba cu UDMR-ul, ba cu domnul Gherghina. Da, domnul Haşotti, cine e mai rău, UDMR-ul sau domnul Gherghina?", a întrebat premierul.

"Sincer? De faţă cu presa? Aveţi curaj să mă întrebaţi?", a replicat Haşotti.

"Nu, lăsaţi, îmi spuneţi în privat, vă rog, că eu ştiu răspunsul", a răspuns în cele din urmă Victor Ponta, râzând.

"Problema este că foarte mulţi colegi de cabinet m-au felicitat călduros!", a continuat Haşotti.

"Da, dar dacă nu v-am felicitat eu, tot degeaba!", a conchis Ponta, ministrul Haşotti dându-i dreptate.

În urmă cu o săptămână, ministrul Culturii, senatorul PNL Puiu Haşotti, a declarat că este ferm împotriva unei alianţe la guvernare a USL cu UDMR.

Premierul Ponta a declarat luni că UDMR nu va face parte din Guvern.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati