Antena 3 CNN Politică Ponta: În USL e nevoie de un partid ecologist

Ponta: În USL e nevoie de un partid ecologist

Ponta: În USL e nevoie de un partid ecologist
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Iul 2011   •   13:38

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la reuniunea Forumului Naţional al Ecologiştilor, desfăşurat sub egida Consiliului Naţional al PSD, că în cadrul USL este nevoie de un partid ecologist, informează Mediafax. Ponta a adăugat că PSD este mult prea mare ca să fie doar ecologist.
   
"Cred că e nevoie de un Forum Ecologist, am spus-o, cred că e nevoie în cadrul USL de un partid ecologist. PSD e prea mare ca să fie doar ecologist. Are prea mulţi primari ca să-i convingă pe toţi că mediul e mai important decât voturile. Are prea multe preocupări în domeniul economic şi social ca să reuşească să pună mediul pe primul loc. Şi atunci cred că, strategic, este să existe o voce care de câte ori vorbim despre locuri de muncă să ne tragă de mânecă şi să spună ?Da, locuri de muncă, dar nu distrugând natura?, de câte ori vorbim despre exporturile României, să ne tragă de mânecă şi să ne spună ?Da, dar nu exportând copaci?", a spus Ponta.
   
La reuniunea Forumului Naţional al Ecologiştilor, desfăşurată la Palatul Parlamentului, participă preşedintele PSD Victor Ponta, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, europarlamentarul PSD Daciana Sârbu şi deputatul PSD Carmen Moldovan.
   
În cadrul evenimentului va fi prezentat programul PSD pentru Mediu şi se va desfăşura Conferinţa Naţională a Forumului Naţional al Ecologiştilor, în cadrul căreia va fi adoptat statutul şi vor fi alese structurile de conducere.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close