Antena 3 CNN Politică Ponta: În ziua recursului lui Nicolescu oamenii din toată ţara să meargă la PDL să ceară dreptate

Ponta: În ziua recursului lui Nicolescu oamenii din toată ţara să meargă la PDL să ceară dreptate

Ponta: În ziua recursului lui Nicolescu oamenii din toată ţara să meargă la PDL să ceară dreptate
Sursa foto: Foto: INTACT Images
28 Ian 2011   •   14:02

Social democraţii îndeamnă românii să ceară dreptate în cazul preşedintelui CJ Argeş.

În ziua recursului lui Constantin Nicolescu, oamenii din toată ţara să meargă în faţa sediilor PDL să ceară dreptate, a spus Victor Ponta.

El a susţinut că în cazul arestării lui Nicolescu este vorba despre un război declanşat unei persoane de către Băsescu, Boc şi PDL.
   
"Chemăm toţi oamenii, pesedişti sau nepesedişti, ca luni, dacă atunci se judecă recursul lui Nicolescu, să iasă în faţa sediilor PDL din ţară şi să ceară dreptate, să ceară libertatea lui Constantin Nicolescu, să ceară aplicarea legii", a spus liderul PSD, arătând că PDL trebuie să nu mai ceară arestarea opozanţilor politici.

 

   
Victor Ponta a ajuns la Piteşti în jurul orei 13.30, declarând că nu se lasă speriat de PDL.
   
"Nu ne lăsăm speriaţi de PDL, pot să ne aresteze pe toţi cei 20 de milioane de români, când cu prima ocazie îi dăm jos aşa cum am dat şi alţi dictatori şi alte grupuri de mafioţi, aşa cum sunt cei de acum", a spus Ponta la intrarea la Teatrul "Alexandru Davilla" din Piteşti, informează Mediafax.
   
Întrebat cum comentează declaraţia lui Emil Boc potrivit căreia PSD ar fi încercat să manipuleze practic justiţia, Ponta a răspuns: "Emil Boc astăzi a fost corect, arestarea lui Nicolescu este pusă şi este făcută de PDL. Emil Boc ca şef al PDL îşi asumă aceste arestări şi spune foarte clar că noi, PDL, îi vom aresta pe toţi românii care sunt împotriva noastră. Ăsta e Boc şi să ştiţi că imaginea de astăzi a lui Emil Boc este identică cu imaginea acelei femei de serviciu în Parlament care a şters sângele după Sobaru când s-a aruncat. Acum Băsescu şi Morar au sângele celor care li se opun, iar Boc vine să şteargă sângele ca dumneavoastră să nu mai filmaţi".

La Piteşti, s-au întâlnit aproximativ 500 de sociali democraţi cu funcţii în Argeş, în frunte cu preşedintele Victor Ponta.



×
Subiecte în articol: Victor Ponta PSD Constantin Nicolescu pdl
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close