Antena 3 CNN Politică Ponta, întrebat dacă va candida la prezidenţiale: Strict personal, mi-aş dori să rămân prim-ministru

Ponta, întrebat dacă va candida la prezidenţiale: Strict personal, mi-aş dori să rămân prim-ministru

Ponta, întrebat dacă va candida la prezidenţiale: Strict personal, mi-aş dori să rămân prim-ministru
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    17 Mar 2014   •   17:14

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că NU va candida la prezidenţiale, chiar dacă va fi pe primul loc în sondaje,  în condiţiile va exista un tandem cu un preşedinte cu care să lucreze foarte bine.

"Am spus-o de multe ori, sunt oameni pe care, în urma sondajelor, rezultă că i-ar vota românii ca preşedinte şi după 25 mai cel mai bine plasat în sondaj acela cred că trebuie să candideze", a declarat premierul.

Întrebat dacă va candida la prezidenţiale, în situaţia în care se va afla pe primul loc în aceste sondaje de opinie, premierul Victor Ponta a răspuns: "Nu, nu. Nu e aşa simplu. Cred că şi azi sunt pe primul loc, şi nu...".

"Dacă există o formulă de tandem cu un preşedinte cu care să lucrez foarte bine, nu. De ce să candidez? Vreau să lucrez cu un preşedinte, vreau să văd şi eu cum e să fii prim-ministru cu un preşedinte care te ajută", a adăugat premierul.

"Strict personal, mi-aş dori să rămân prim-ministru, dar cel mai important este pentru România, ca după luna noiembrie, să aibă o echipă de oameni care să tragă ţara în aceeaşi direcţie", a mai spus Victor Ponta.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close