Antena 3 CNN Politică Ponta întrebat de ce Băsescu nu a vrut să dea mâna cu trei miniştri: Este o speculaţie a presei

Ponta întrebat de ce Băsescu nu a vrut să dea mâna cu trei miniştri: Este o speculaţie a presei

Ponta întrebat de ce Băsescu nu a vrut să dea mâna cu trei miniştri: Este o speculaţie a presei
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    22 Dec 2012   •   14:11

Premierul Victor Ponta consideră că faptul că preşedintele Traian Băsescu nu a vrut să dea mâna cu trei miniştri, la ceremonia de depunere a jurământului de către noul Guvern, este doar o "speculaţie a presei".

Potrivit lui Ponta, de fiecare dată la astfel de ceremonii apar momente de emoţie.

"Nu, asta este o speculaţie a dumneavoastră. Nu ştiu dacă a vrut sau nu a vrut, ştiu că, după cum aţi văzut, de fiecare dată la momentele de învestire a Guvernului sunt şi momente mai de emoţie, de exemplu doamna Pivniceru a luat-o să ocolească bradul.... Se întâmplă.... Un ministru nu a ţinut mâna pe Biblie...Astea sunt lucruri pe care le remarcaţi dumneavoastră, eu nu aveam cum să le urmăresc", a spus Ponta, sâmbătă, la finalul şedinţei noului Guvern.

Preşedintele Traian Băsescu nu a data mâna cu Gabriel Oprea, Radu Stroe şi Relu Fenechiu la ceremonia depuneii jurământului de la Cotroceni.


Pe de altă parte, şeful statului a părut mult mai cordial cu Titus Corlăţean, Mircea Duşa, Rovana Plumb, Mona Pivniceru, Constantin Niţă.

De asemenea, atunci când a dat mâna cu şeful statului, Daniel Barbu s-a şi înclinat în faţa acestuia.

Preşedintele Traian Băsescu i-a felicitat pe membrii noului guvern şi le-a promis sprijinul său, în cazul în care aceştia vor avea nevoie.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close