Antena 3 CNN Politică Ponta îşi menţine propunerile pentru Biro şi Manda: Declaraţiile lui Băsescu sunt de cârciumă

Ponta îşi menţine propunerile pentru Biro şi Manda: Declaraţiile lui Băsescu sunt de cârciumă

Ponta îşi menţine propunerile pentru Biro şi Manda: Declaraţiile lui Băsescu sunt de cârciumă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.T.    |    01 Aug 2014   •   17:50

Premierul Victor Ponta a declarat că îşi menţine propunerile ca Rozalia Biro şi Claudiu Manda să fie miniştri la Cultură, respectiv Buget şi că va înainta alte nume doar dacă preşedintele le respinge pe cele actuale.

În acelaşi timp, Ponta este de părere că că declaraţiile lui Băsescu nu au nicio valoare şi nu vrea să comenteze pe marginea unor afirmaţii „de cârciumă”.

„Mă văd în situaţia de a da o replică în mass-media, pentru că aşa mi s-a transmis. Vă anunţ că susţin cele două propuneri. Dacă domnul Băsescu le respinge, voi face altele. Cred că poziţia domnului Băsescu este total politico-neserioasă. Sau ca să citez din domnia sa, azi a fost mai catastrofal decât în alte părţi”, a spus Ponta, la Antena 3.

De asemenea, premierul a confirmat că nu a existat o discuţie privată între el şi preşedinte pe marginea acestui subiect: „Dacă aveam o discuţie, i-aş fi răspuns la telefon. Dacă mi-a transmis la televizor, mă văd nevoit să răspund tot la televizor”.

„Discursul domnului Băsescu a fost unul de cârciumă sau de emisiune de scandal. Nu am de gând să comentez nimic. Avem abordări fundamental diferite asupra persoanelor, în general. Îmi menţin propunerile”, a mai precizat Victor Ponta.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close