Antena 3 CNN Politică Ponta, la întâlnirea cu sindicatele: Mi se pare absolut îndreptăţită orice acţiune

Ponta, la întâlnirea cu sindicatele: Mi se pare absolut îndreptăţită orice acţiune

Ponta, la întâlnirea cu sindicatele: Mi se pare absolut îndreptăţită orice acţiune
Sursa foto: Victor Ponta
21 Mai 2010   •   13:23

PSD are obligaţia de a răspunde prin moţiune de cenzură şi prin alte acţiuni la măsurile iresponsabile luate de Guvernul Boc la ordinul preşedintelui Traian Băsescu, a declarat liderul social-democrat, Victor Ponta, înainte de noua întâlniri cu reprezentanţii sindicatelor. Ponta a apreciat ca ?îndreptăţită? orice acţiune a sindicatelor, arătând că oamenii au toate motivele pentru a ieşi în stradă.

"(Întâlnirea cu liderii de sindicate de vineri ? n.r.) este pentru că moţiunea noastră de cenzură va cuprinde critici şi măsuri alternative. Şi criticile şi măsurile alternative ale unui partid de stânga se bazează pe nemulţumirea pensionarilor, a sindicatelor, care sunt direct atinşi de măsurile Guvernului Boc şi Băsescu", a declarat Ponta înaintea întâlnirii cu liderii de sindicate.

Liderul PSD a afirmat că social-democraţii "nu au ce discuta cu Guvernul Boc".

"Părerea mea e că nu avem ce discuta cu Guvernul Boc, pentru că nu Guvernul Boc a decis aceste măsuri, ci preşedintele Traian Băsescu şi după cum vedeţi preşedintele Traian Băsescu nu vrea să discute cu nimeni de fapt, doar dă ordine celor din majoritatea guvernamentală. Trebuie să-i arătăm că mai există oameni cărora nu le e frică şi nu pot fi cumpăraţi în această perioadă. Rolul nostru ca partid de opoziţie este ca prin moţiune de cenzură şi alte acţiuni să răspundem la aceste acţiuni iresponsabile? a explicat Ponta demersul PSD.

Întrebat ce părere are despre intenţia sindicatelor de a declanşa greva generală la sfârşitul lunii mai, Ponta a calificat ca ?absolut îndreptăţită? o asemenea cale de acţiune.

?Mi se pare absolut îndreptăţită orice acţiune a sindicatelor, pentru că au absolută dreptate. Oamenii ăştia au toate motivele să iasă în stradă? a afirmat liderul PSD.

Antena3.ro

×
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close