Antena 3 CNN Politică Ponta: Lăsaţi-o în pace pe Macovei, se ocupă cu pictoriale, iar eu la "Familia Adams" nu mă mai uit

Ponta: Lăsaţi-o în pace pe Macovei, se ocupă cu pictoriale, iar eu la "Familia Adams" nu mă mai uit

Ponta: Lăsaţi-o în pace pe Macovei, se ocupă cu pictoriale, iar eu la "Familia Adams" nu mă mai uit
08 Oct 2012   •   18:43

Victor Ponta a declarat în fața jurnaliştilor care i-au cerut o reacţie la afirmaţiile europarlamentarului PDL Monica Macovei, să o lase în pace, premierul menționând că aceasta se ocupă cu pictorialele în ultima vreme, iar el la "Familia Adams" nu se mai uită de ceva timp, scrie Mediafax.

Cu privire la faptul că Monica Macovei a apreciat ca "extrem de gravă" referirea sa la trecerea CSM în subordinea Parlamentului, Ponta a precizat: "Dar cine numeşte CSM, nu Senatul?".

"Monica Macovei şi cu ceilalţi, eu nu-i iau în serios. Lăsaţi-o în pace pe Macovei, ştiu că se ocupă cu pictoriale, iar eu nu mă mai uit de ceva timp la «Familia Adams»", a spus Ponta.

El a precizat că în declaraţia sa privind trecerea CSM în subordinea Parlamentului a avut în vedere controlul parlamentar exercitat asupra acestei instituţii.

 "Vorbim de control parlamentar, vorbim de ce prevede Constituţia. Şi serviciile de informaţii sunt sub control parlamentar, avem două comisii. CSM e numit de Senat, cine să-l numescă, Dumnezeu, sfinţii?", a spus Ponta.

Ponta a numit-o pe Macovei "doamna cu pictorialul" şi a întrebat, retoric, de ce nu s-a indignat de "minciuna gogonată" pe care a spus-o în Parlamentul European privind cele două milioane de voturi fraudate la referendum.

Monica Macovei a declarat, sâmbătă, că declaraţia premierului Victor Ponta referitoare la trecerea CSM şi a Parchetelor sub control parlamentar este "catastrofală" şi încalcă separaţia puterilor în stat.

Europarlamentarul PDL a apărut în revista Harper's Bazaar în rol de femeie puternică, îmbrăcată şi coafată după ultima modă, în ipostaze în care de obicei le vedem pe fotomodelele profesioniste.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Monica Macovei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close