Antena 3 CNN Politică Ponta: Liderul USR, Dan Barna, s-a "predat" PNL pentru nişte funcţii călduţe şi sinecuri politice

Ponta: Liderul USR, Dan Barna, s-a "predat" PNL pentru nişte funcţii călduţe şi sinecuri politice

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, spune că anunțul lui Dan Barna, potrivit căruia în vederea parlamentarelor "sunt condamnați" la alianță cu PNL, arată că aceștia s-au predat către liberali. 

Ponta: Liderul USR, Dan Barna, s-a "predat" PNL pentru nişte funcţii călduţe şi sinecuri politice
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    11 Iun 2020   •   15:53

Prin comparaţie, Ponta susţine că Pro România nu va deveni niciodată anexa PSD.

"Am crezut că USR va fi alternativa modernă, profesionistă, curată, necesară pe zona politică de Dreapta / aşa cum ProRomânia este şi va fi pentru Stânga!

Văd că liderul USR anunţă că s-a "predat" pentru nişte funcţii călduţe şi sinecuri politice, că Uniunea devine o simplă anexă a PNL - adică a unei forţe politice care de 30 de ani face jocuri politicianiste, afaceri şi interese personale! Înseamnă că Dreapta va rămâne ce este azi - o adunătură ineptă de sifonat bani şi funcţii de la stat! Mesajul că dacă votaţi USR vă treziţi că obţineţi PNL este o uriaşă eroare politică!

ProRomânia nu va fi niciodată anexa PSD sau a altui partid vechi - nu suntem deloc "condamnaţi" să ne punem la remorca cuiva - dimpotrivă / suntem "condamnaţi" să oferim alternativă la ceea ce oamenii nu mai vor după 30 de ani / nu ne trebuie funcţiile şi poziţiile oferite de vechii politicieni în schimbul transformării noastre în "soldaţi cuminţi" / noi vom lupta pentru schimbare, modernitate, profesionalism - pentru reforma care trebuie făcută până în 2024!

Noi spunem că cerem voturile pentru ProRomânia ca să fiţi reprezentaţi de ProRomânia (nu de PSD sau de alt partid)! Direct şi asumat!

Noi suntem ProRomânia - şi tinem doar cu România!", a scris liderul Pro România, joi, pe pagina sa de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta sinecuri

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close