x close

Ponta: Marinarii nu înţeleg nimic din Codul penal

de M.Z.    |    31 Ian 2014   •   19:55
Cunoştinţele juridice ale preşedintelui Traian Băsescu, cel care a recunoscut că nu ştie ce semnează, sunt limitate la încadrarea juridică a aducerii de blugi de la Istanbul, deoarece problemele legate de Codul penal nu pot fi înţelese de nespecialişti, precum marinarii, a spus premierul Victor Ponta.
 
"Nespecialiştii, marinarii de exemplu, nu înţeleg nimic din lucrurile astea şi trebuie să înţeleagă şi ei, că Codul penal nu se referă doar la traficul de blugi, ci la lucruri complicate (...) Domnul Băsescu habar nu are nici ce a semnat când a promulgat codurile - lucru pe care îl apreciez că l-a recunoscut, că nu ştie ce semnează, dar periculos că un preşedinte promulgă legi pe care nu le cunoaşte - şi habar nu are nici acum ce prevăd codurile. A profitat, ca de obicei, de o situaţie serioasă ca să-l atace pe Predoiu şi să o sprijine pe Udrea, ca lider al dreptei. E un semn de iresponsabilitate. Cred că cunoştinţele juridice ale lui Băsescu se limitează la încadrarea juridică a aducerii de blugi de la Istanbul, altceva nu ştie", a spus Ponta.
 
În scrisoarea de răspuns, premierul îi amintea însă că aceste Coduri au fost adoptate de Guvernul Boc şi îi cerea să îşi asume public răspunderea pentru faptul că le-a promulgat.
 
Informaţiile au fost prezentate vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati