Ponta: Mi-aş dori ca Traian Băsescu să se implice în campanie pentru că mai câştigăm câteva procente

de S.T.    |    10 Noi 2012   •   16:40
Ponta: Mi-aş dori ca Traian Băsescu să se implice în campanie pentru că mai câştigăm câteva procente Foto: Mediafax

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Târgovişte, într-o conferinţă de presă, că şi-ar dori ca preşedintele Traian Băsescu să se implice în campania electorală, întrucât astfel Uniunea ar mai câştiga "câteva procente", dar se bucură că deocamdată "lucrurile merg aşa cum ar fi trebuit să fie de fapt şi în alţi ani şi nu a fost".

"Într-un fel mi-aş dori ca domnul preşedinte Băsescu să se comporte instituţional, pentru că e un semn de normalitate şi un semn de revenire la normalitate, o normalitate pe care nu am mai avut-o de foarte mult timp. Strict politic, ca lider al USL, mi-aş dori să se implice în campanie pentru că mai câştigăm câteva procente. Prima mea dorinţă rămâne însă cea instituţională şi decizia îi aparţine domnului preşedinte. Deocamdată văd că lucrurile merg aşa cum ar fi trebuit să fie de fapt şi în alţi ani şi nu a fost", a declarat Victor Ponta, citat de Mediafax.

Liderul PSD, Victor Ponta, însoţit de preşedintele PC, Daniel Constantin, a participat, la Târgovişte, la lansarea candidaţilor USL Dâmboviţa.

Parteneri
x close