Antena 3 CNN Politică Ponta: Moţiunea de cenzură, elaborată cu aportul sindicatelor. PNL nu este co-autor

Ponta: Moţiunea de cenzură, elaborată cu aportul sindicatelor. PNL nu este co-autor

Ponta: Moţiunea de cenzură, elaborată cu aportul sindicatelor. PNL nu este co-autor
Sursa foto: Victor Ponta
20 Mai 2010   •   14:27

Social-democraţii au început redactarea moţiunii de cenzură, textul urmând a fi elaborat în colaborare cu reprezentanţii sindicatelor, a declarat joi, liderul PSD, Victor Ponta. Chiar dacă PNL nu va fi co-autor, Ponta speră că liberalii vor sprijini prin vot moţiunea de cenzură social-demnocrată.
"Textul va fi elaborat de PSD împreună cu reprezentanţii sindicatelor şi în mod sigur vom discuta şi cu liberalii pentru a sprijini această moţiune de cenzură. Deja grupul de lucru a început să schiţeze această moţiune, mâine (vineri - n.r.) luăm deciziile pe text şi calendarul în care o vom depune", a declarat Victor Ponta.
?Moţiunea noastră de cenzura va cuprinde soluţii şi pirincipii de stânga. Evident când o scriem cu sindicatele şi cu partenerii noştri va fi o moţiune de stânga şi cu soluţii de stânga, dar am încredere că liberalii vor vota această moţiune. Dacă nu se vor plasa alături de PDL şi guvernarea actuală? a mai arătat Ponta.

El a mai spus că PSD a luat decizia politică de a depune moţiunea de cenzură şi că vor fi foarte mulţi parlamentari nemulţumiţi, inclusiv ai Puterii, care ar putea vota împotriva propriului guvern.
"Decizia politică noi am luat-o, anticipam această măsură absolut criminală la adresa populaţiei. Este foarte clar, noi deja am început să scriem textul moţiunii de cenzură, unde şi măsurile alternative, propuse de sindicate, sunt în comun. (...) Ieri (miercuri - n.r.) am văzut pe scenă, acolo, lângă sindicalişti era o doamnă deputat de la UNPR care ţipa împotriva Guvernului. Văd mereu la televizor pedelişti, udemerişti, independenţi care sunt, cel puţin declarativ, împotriva măsurilor Guvernului. Dacă au onoare şi dacă îşi respectă alegătorii, vor vota moţiunea de cenzură. Va fi un moment al adevărului de care oamenii au foarte mare nevoie", a mai spus Victor Ponta.
Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close