Antena 3 CNN Politică Ponta: "Noi am vrut să guvernăm până la alegerile prezidenţiale, se ştia că nu se poate mai mult"

Ponta: "Noi am vrut să guvernăm până la alegerile prezidenţiale, se ştia că nu se poate mai mult"

Ponta: "Noi am vrut să guvernăm până la alegerile prezidenţiale, se ştia că nu se poate mai mult"
Sursa foto: Victor Ponta
03 Aug 2009   •   08:31

"Noi am vrut să guvernăm până la alegerile prezidenţiale, că se ştia că nu se poate mai mult", a declarat Victor Ponta, cu puţin timp înainte de începerea şedinţei PSD de luni dimineaţă.

Victor Ponta îi acuză pe democrat-liberali că fac ce le spune preşedintele Traian Băsescu şi susţine că guvernarea în coaliţie nu poate avea loc "cu forţa".

Totodată, Ponta susţine că măsura privind reducerea cu 20% a posturilor în sectorul bugetar este o "nebunie".

"Să spui la 200-300 de mii de oameni că-i arunci peste bord, asta se face pe mare, nu într-o ţară normală", a declarat acesta.




La rândul său, vicepreşedintele social-democrat, Liviu Dragnea, susţine că atacurile celor două partide trebuie să înceteze.

"Nu cred că poţi să aştepţi de la o coaliţie să funcţioneze, de la miniştri să-şi facă treaba, în condiţiile în care, în fiecare zi, ori noi ori ei ne atacăm", a declarat Dragnea.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, pune pe seama ministrului Turismului, Elena Udrea, schimbul acid de replici purtat zilele acestea între social-democraţi şi democraţi-liberali.

"Atacurile au venit de la onoarea rănită a doamnei Udrea", susţine Mircea Geoană.

După discuţiile din interiorul Partidului Social Democrat, liderii PSD şi cei ai PD-L se reunesc în şedinţa săptămânală a coaliţiei. După mesajele dure pe care şi le-au transmis reciproc, în special săptămâna trecută, liderii celor două partide de la guvernare vor tranşa problema colaborării în coaliţie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta coalitie PSD
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close