Antena 3 CNN Politică Ponta: Nu poţi să fii preşedinte bazat pe fantome, nesusţinut de nimeni. Nu voi mai vorbi cu Băsescu nici la telefon

Ponta: Nu poţi să fii preşedinte bazat pe fantome, nesusţinut de nimeni. Nu voi mai vorbi cu Băsescu nici la telefon

Ponta: Nu poţi să fii preşedinte bazat pe fantome, nesusţinut de nimeni. Nu voi mai vorbi cu Băsescu nici la telefon
Sursa foto: Foto: Mediafax
de L.D.    |    30 Iul 2012   •   23:27

Victor Ponta a declarat că va face tot posibilul să nu mai interfereze cu Traian Băsescu dacă acesta va reveni la Palatul Cotroceni şi că nici măcar nu va mai participa la şedinţele CSAT, spunând că, dacă sunt documente importante, Băsescu poate să i le transmită spre semnare, scrie Mediafax.
   
El a spus că nu va mai avea nicio discuţie telefonică cu Băsescu şi că îl va lăsa pe acesta să participe la reuniunile Consiliului European, conform deciziei Curţii Constituţionale.
   
"Nu îl voi împiedica pe preşedinte să îşi exercite atribuţiile constituţionale şi nu îl voi bloca în activitate, dar pur şi simplu nu îl voi legitima. Voi face tot posibilul să nu mai interferez, vreau să stau cât mai departe de el. Nu poţi să fii preşedinte bazat pe fantome, nesusţinut de nimeni", a spus Ponta.
   
Premierul a precizat că îl va lăsa pe Băsescu să participe la reuniunile Consiliului European, aşa cum a decis Curtea Constituţională, deşi consideră în continuare că acesta va merge la Bruxelles doar "în plimbare", deoarece nu se bazează pe sprijinul Guvernului şi al Parlamentului.
   
Atenţionat că în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) sunt decizii care trebuie luate împreună, Ponta a răspuns că "nu prea se vorbeşte mare lucru, vorbeşte Băsescu singur".

×
Subiecte în articol: Victor Ponta

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close