Antena 3 CNN Politică Ponta: Nu voi mai vorbi niciodată cu Băsescu. Mai ales după înscenarea cu plagiatul

Ponta: Nu voi mai vorbi niciodată cu Băsescu. Mai ales după înscenarea cu plagiatul

Ponta: Nu voi mai vorbi niciodată cu Băsescu. Mai ales după înscenarea cu plagiatul
Sursa foto: Foto: Mediafax
10 Iul 2012   •   21:55

Premierul Victor Ponta a declarat marţi seară că nu va mai discuta niciodată cu Traian Băsescu şi că se va rezuma doar la "politeţuri" la eventuale întâlniri în cadrul unor evenimente oficiale, explicând că nu are rost să mai discute cu un om care îi bagă cuţitul în spate, scrie Mediafax.
   
"Indiferent de lucrurile care ne-au despărţit, eu am încercat să mă port normal, constituţional, instituţional, european cu preşedintele Traian Băsescu. Răspunsul domniei sale a fost cel mai dâmboviţean răspuns posibil,  adică mi-a înscenat chestia aia cu plagiatul", a spus Ponta.

Întrebat dacă a mai discutat cu şeful statului în ultima perioadă, premierul a răspuns negativ, precizând că nici nu va mai discuta vreodată cu acesta.
   
"Nu şi nici nu voi mai vorbi vreodată. Niciodată. Mă rog, dacă ne întâlnim la evenimente oficiale, dar să vorbesc cu un om care se uită în ochii mei şi între timp îmi bagă cuţitul în spate, nu are absolut niciun rost. Cu asemenea oameni nu ai cum să vorbeşti, dincolo de lucrurile de politeţe", a spus Ponta.
   

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close