Antena 3 CNN Politică Ponta: Nu vom mai face aranjamente cu alte partide. Vreau să facem alianţă PSD-PSD

Ponta: Nu vom mai face aranjamente cu alte partide. Vreau să facem alianţă PSD-PSD

Ponta: Nu vom mai face aranjamente cu alte partide. Vreau să facem alianţă PSD-PSD
Sursa foto: Victor Ponta
29 Mai 2010   •   20:23

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Vaslui, că PSD nu va mai face "aranjamente" cu nici un partid politic din România, singura alianţă pe care o mai acceptă fiind "PSD-PSD", informează Mediafax.

Liderul social-democrat a transmis celor prezenţi la Conferinţa judeţeană a PSD Vaslui că a venit timpul ca toţi membrii partidului şi mai ales cei de la vârf să nu mai facă gafe care să fie subiectul unor scene hazlii.

"În decembrie 2008 am făcut alianţă cu PDL, acum domnul Mitrea vrea să schimbăm o literă şi să facem o altă alianţă. Acum cum o să vă zic celor din teritoriu, că David sau Vosganian sunt din nou miniştri? Am respect pentru ei chiar dacă nu am fost răsplătit la fel atunci când am fost la putere cu PDL. Noi trebuie să ne batem singuri aşa cum am fost în perioada 2000-2004. Nu mai fac aranjamente, nu mai fac mie vreo funcţie sau altcuiva. M-am bucurat că Daciana, soţia mea, nu are niciun frate să-i trebuiască să-i dau vreo funcţie. Nu vreau să se mai râdă de PSD cu flacăra violet, jacuzzi sau altceva. Vreau să facem alianţă PSD-PSD, astfel încât în 2011 să ne putem pregăti oferta electorală cu candidaţi buni. Nu mai merge cu programele altora neapărat ca să stau eu sau altcineva pe funcţia de ministru. Nu vom mai face niciun fel de combinaţii sau aranjamente cu alte partide", a conchis Victor Ponta.

Liderul social-democrat a spus că ar trebui luate lucrurile bune din perioada 2000-2004 făcute de Adrian Năstase şi Ion Iliescu, însă trebuie avut grijă să nu se mai ajungă la greşelile lor.

La Vaslui se desfăşoară, sâmbătă, Conferinţa judeţeană a PSD Vaslui, în cadrul căreia se vor alege toate structurile de conducere, inclusiv preşedintele organizaţiei judeţene a PSD.

Senatorul PSD Miron Mitrea a susţinut, într-o postare pe blogul său, că PSD şi PNL ar trebui să constituie Alianţa pentru Salvarea României, care să fie înregistrată la tribunal şi să suţină candidaţi comuni la alegerile locale şi parlamentare din 2012 sau la eventualele alegeri anticipate.

Potrivit lui Mitrea, politicienii responsabili din PSD şi PNL trebuie să înţeleagă că este datoria lor faţă de această ţară să construiască o alternativă solidă la actuala putere.

Antena3.ro




×
Subiecte în articol: Victor Ponta PSD partide alianta
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close