Antena 3 CNN Politică Ponta: O poziţie pentru numirea lui Gigel Ştirbu voi avea luni. Tot ce ştiu acum este că a fost propus de PNL

Ponta: O poziţie pentru numirea lui Gigel Ştirbu voi avea luni. Tot ce ştiu acum este că a fost propus de PNL

Ponta: O poziţie pentru numirea lui Gigel Ştirbu voi avea luni. Tot ce ştiu acum este că a fost propus de PNL
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Dec 2013   •   18:36
Liderul PSD, premierul Victor Ponta precizează că nu este corect să îi fie invocată acum o poziţie legată de numirea la Ministerul Culturii a lui Gigel Ştirbu, explicând că tot ceea ce ştie la acest moment este că Ştirbu a fost propus de PNL şi abia luni va avea o discuţie cu acesta.
Şeful Guvernului a transmis această precizare după ce vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, care conduce şi Consiliul Judeţean Olt, a declarat că l-a sunat pe Gigel Ştirbu pentru a-l felicita pentru nominalizarea la Cultură, iar acesta i-a dezvăluit că premierul Victor Ponta nu a fost de acord cu numirea sa ca ministru.
"Deocamdată, sunt plecat şi luni o să discut şi eu, prima dată, cu domnul Ştirbu. Tot ce ştiu astăzi este că a fost propus de PNL", a precizat Ponta, explicând astfel că este incorect să îi fie prezentată acum o poziţie pe această temă.
Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, care conduce şi Consiliul Judeţean Olt, a declarat că l-a sunat pe Gigel Ştirbu pentru a-l felicita pentru nominalizarea la Cultură, iar acesta i-a dezvăluit că premierul Victor Ponta nu a fost de acord cu numirea sa ca ministru.
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close