Antena 3 CNN Politică Ponta: O primim şi pe Anastase în PSD dacă votează moţiunea de cenzură (VIDEO)

Ponta: O primim şi pe Anastase în PSD dacă votează moţiunea de cenzură (VIDEO)

Ponta: O primim şi pe Anastase în PSD dacă votează moţiunea de cenzură (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
14 Iul 2010   •   23:00

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri seară, la emisiunea "Sinteza Zilei", că orice parlamentar de la Putere care va vota o moţiune de cenzură împotriva Guvernului este "un partener de discuţie", liderul PSD incluzând-o aici chiar şi pe Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor.

"Am trecut şi peste orgoliu şi peste reproşul firesc, acela că au plecat din PSD sau PNL pentru nişte lucruri foarte concrete pe care noi nu le putem oferi - şi nici nu vreau să le oferim - şi s-au întors în partid. (...) Orice om, orice parlamentar de la Putere care votează moţiunea de cenzură, pentru noi este un partener de discuţie. Şi, nu ştiu, Roberta Anastase dacă o votează o primim în PSD", a declarat Victor Ponta.

Preşedintele PSD a ţinut să precizeze că, spre deosebire de cei de la UNPR sau PDL, social-democraţii nu au cum şi nici nu vor alege să atragă parlamentari promiţându-le diverse funcţii sau bani.

"Noi nu avem nici funcţiile de dat, aşa cum le-au dat cei de la UNPR, n-avem nici bani de dat, aşa cum au dat cei de la PDL, n-avem celelalte mijloace omeneşti pe care le-au folosit. Nu vă faceţi iluzii că a plecat cineva de la PSD sau PNL la Putere din ideologie. Au plecat pentru că aveau nişte dosare penale, că aveau nişte probleme... Nici nu am şi nici nu vreau să folosesc astfel de metode", a mai spus Ponta.

Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Antena3.ro


 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close