Antena 3 CNN Politică Ponta: Orban a fost mereu contra USL. Să vedem dacă va candida independent sau de la Uniune

Ponta: Orban a fost mereu contra USL. Să vedem dacă va candida independent sau de la Uniune

Ponta: Orban a fost mereu contra USL. Să vedem dacă va candida independent sau de la Uniune
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    06 Sep 2012   •   18:10

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi, referitor la afirmaţiile lui Ludovic Orban care a învinuit PSD pentru referendum, că liberalul a fost mereu împotriva USL, iar acum este consecvent.

"Domnul Orban a fost întotdeauana contra USL, e consecvent acum. Rămâne să vedem în continuare dacă va candida independent sau la USL", a răspuns, joi, premierul Victor Ponta, la declaraţiile lui Orban, potrivit cărora PNL a piedut pe mâna PSD la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Ponta s-a limitat la aceste declaraţii, spunând că nu comentează mai mult, deoarece "este suficient de bătrân în politică" pentru a nu comenta ştiri pe surse.

Reacţia lui Victor Ponta vine după ce deputatul PNL Ludovic Orban a făcut joi o serie de declaraţii critice la adresa PSD.

Liberalul Ludovic Orban a declarat, joi, că nu este normal ca liberalii şi Crin Antonescu să fie consideraţi de PSD ''ţapi ispăşitori'' pentru rezultatul de la referendum.

"Nu mi se pare normal ca dl Antonescu şi PNL mai ales în discursul unor lideri ai PSD să fie consideraţi ţapi ispăşitori pentru acest rezultat la referendum, că de fapt noi am susţinut un demers care nu a fost iniţiat de noi şi că nu mi se pare normal ca unii lideri ai PSD, unii analişti din zona respectivă să pună în spatele PNL sau a dl Antonescu un rezultat care, după opinia mea, nu poate fi considerat un eşec, ci este un eşec numai prin prisma faptului că o Curte Constituţională a refuzat să ţină cont de dorinţa cetăţenilor", a spus Orban, după şedinţele conducerii PNL.

De asemenea, Orban a susţinut că nu este normal ca partidul să plătească pentru referendum, PSD fiind formaţiunea care a iniţiat acest demers, iar în conducerea liberală nu s-a dat un vot în acest sens.



×
Subiecte în articol: Victor Ponta Ludovic Orban USL independent
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close