Antena 3 CNN Politică Ponta: PDL a convocat membrii din Germania şi Belgia să protesteze împotriva mea la Bruxelles

Ponta: PDL a convocat membrii din Germania şi Belgia să protesteze împotriva mea la Bruxelles

Ponta: PDL a convocat membrii din Germania şi Belgia să protesteze împotriva mea la Bruxelles
Sursa foto: Foto: Mediafax
27 Iun 2012   •   18:26

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că PDL şi-a convocat membrii din Germania şi Belgia să protesteze împotriva sa, joi, când va merge la Consiliul European de la Bruxelles, el precizând că a fost informat şi asupra faptului că aceştia vor fi coordonaţi de un europarlamentar PDL, informează Mediafax.

"Această bătălie este dusă de PDL cu toate armele pe care noi consideram că nu e bine să le folosim pentru că sunt împotriva României. De exemplu, PDL şi-a convocat membrii din Germania şi din Belgia, mâine, să protesteze împotriva mea la Bruxelles. Este decizia lor de a duce aceste bătălii cu toate armele", a spus Ponta.

El a precizat că PDL ar fi luat acest exemplu de la preşedintele Traian Băsescu, care ar fi spus că orice armă, oricât de murdară, ilegală sau imorală, trebuie folosită în bătălia politică.

"În ce mă priveşte, nu voi răspunde cu acelaşi gen de arme. Vreau să arăt românilor că politica se poate face altfel decât o face preşedintele Băsescu şi partidul domniei sale", a spus Ponta.
   
Ponta a precizat că "a fost informat" despre această acţiune a PDL la Bruxelles, dar a admis că este un lucru democratic.
   
"Am fost informat. E democratic, până la urmă. Nu ştiu sigur unde voi fi eu. Îi va coordona unul dintre europarlamentarii PDL", a spus Ponta.
   
Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, după decizia Curţii Constituţionale, că va merge, "evident", la Bruxelles, la Consiliul European. Premierul a spus că crede că preşedintele Băsescu nu va merge la Bruxelles.
   

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close